Arhitektonsko projektiranje naš je posao, ali i strast. Sve dok je tako, bit ćemo arhitekti. Kako bi vam pomogli u svijetu ideja koje postaju realizacije, nudimo usluge prilagođene vama investitoru i vašem projektu. Profesionalnost, znanje, kreativnost i vrijeme koje posvećujemo svakom novom zadatku su maksimalni. Potvrdu našeg rada dobili smo svjetskim priznanjima i nagradama koja ne služe da bi se hvalili, nego da bi pokazali našu ozbiljnost, upornost, posvećenost i trud. Tu smo radi vas, kako bi zajedno uspjeli na putu od prvog razgovora i skice do projekta i izgradnje. Iza realizacija nastaju zadovoljni klijenti, nerijetko prijatelji. I tako već 29 godina…

Opseg usluga, zadatak i izazovi koji su pred nama, te način i brzina kojom ćemo ih uspješno rješavati, definirat ćemo zajedno razgovorom, poštujući vaše želje i razmišljanja. U svakom trenutku smo dostupni i spremni pomoći. Ako i nemamo odgovor odmah, potrudit ćemo se pronaći ga.

Projektiramo objekte svih vrsta, veličina i namjena. Obiteljske kuće, višestambene zgrade, poslovne i javne objekte, trgove, škole, vrtiće, fakultete, bolnice, zdravstvene i kulturne ustanove, kina, hotele, stadione, sportske i rekreacijske objekte, apartmane, crkve, vjerske objekte, shopping centre, tvornice, spomenike, vrtove, interijere…

Udaljenost nam nije problem. Ako smo stigli projektirati u Njemačkoj, Austriji, Venecueli i Azerbajdžanu, bili nagrađivani i nominirani u Americi, Italiji, Sloveniji, Singapuru, Indiji, Španjolskoj a publicirani u Južnoj Koreji, Argentini, Kini i Čileu, niste ni vi daleko, gdje god bili u Hrvatskoj.

Osim arhitektonskih projekata, preuzimamo izradu kompletne projektne dokumentacije, za izgradnju, adaptaciju, rekonstrukciju i prenamjenu, kao i ishođenje uvjeta, dozvola i revizija.

Licencirani smo za projektiranje na objektima sa statusom kulturnog dobra.